Zene ki/bekapcsolása
solarah online
A játék
A világról
Fejlesztés
Galeria
A csapat
Novellák
Fórum
GY.I.K.
Kapcsolat
Partnereink
v0.2 Niska - letöltés
Üdvözlünk a Solarah Online honlapján.

Ismered Ynevet? Egy hatalmas kontinens, tele mágiával, küzdelemmel, sivataggal és tengerekkel, békével és háborúval. Sokan indulnak útra Erion városából, hogy felfedezzék rejtett kincseit, sokan töltik szabadidejüket egy képzeletbeli világban.. - az asztal mellett.

A Solarah Online egy mmorpg. Folyamatos online világ, ahová bárki beléphet, és akár órákra, akár csak pár percre elmerülhet Ynev fáinak lombjai közt, vagy párbajra hívhatja rég nem látott barátját, felelevenítve a pár éve még oly sokat játszott szerepjátékot. Csatlakozhat a sarkon gyülekező kalandozó csapathoz, hogy felkutathassa velük a vidék elveszett kincseit, vagy egyetlen harcosként megszervezheti a falu védelmét, mikor az éjszaka közepén szakadt ruhás fiú ébreszti, mert goblinhorda közelít. Üldözheti fejvadászként megbízója ellenségét Quesserthol sikátoraiban, iszogathat a helyiekkel Kylleshera fogadójában, hallgathatja öreg törpök meséit a nagyvárosok kocsmáiban.

Erre a világra nyitunk Neked kaput.

solarah online
creative commons license

silentvertigo  |  design:  kicsy  |  zene:  spectral analysis  |  rajz:  tikos péter

Ahol azt másképp nem jellezzük, ott az oldalon található minden írás, kép, zene és egyéb tartalom a Creative Commons "Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 2.5 Magyarország" licensze szerint érhető el. Az oldalon megjelenő hozzászólások szerzőik tulajdonát képezik, azokért az oldal szerkesztője felelősséget nem vállal.
Firefox Játékfejlesztés.hu PHP MySQL